AKTUALNO U DOMU

Uručena donacija udruzi smiješak za sve!

Čiča miča, gotova je priča 29.1.2020. Tako nekako uvijek završavaju dobre priče. Tako je i naš projekt "Poziv na čaj" dobio svoj epilog. U prosincu smo dva vikenda otvorili svoja vrata. U sklopu adventske ponude, i mi smo nudili jedan svoj mali dio, javnosti. Tako su se učenice, zajedno s djelatnicima upustile u taj humanitarni projekt. 

Prodaja rukotvorina, kolača i čaja u našem dvorištu, bila je melem za posjetitelje. A sav prihod od prodaje, namijenili smo udruzi Smiješak za sve. Udruga je to, na čiji spomen svi pomisle na tete pričalice. Divne ljude koji svoje slobodno vrijeme provode na dječjim odjelima, kako bi kroz priče, barem malo skratile bolničko vrijeme. Udruga je to koja provodi brojne projekte. A nama je za oko zapeo baš ovaj o tetama pričalicama. U sklopu našeg projekta, skupili smo točno 5000 kn. U kontaktu s predsjednicom udruge gospođom Marijanom Jergović, saznali smo, da su u potrebi za projektorom i stolicama za centar Stančić.

Onda smo spojili ugodno s korisnim. Pozvali smo predstavnike udruge u naš dom, da im uručimo donaciju, te ujedno dobijemo mali uvid u ono što rade tete pričalice. Tako su naše učenice sinoć imale malu mini radionicu ,kako je barem na trenutak biti teta pričalica i što to znači za one koji slušaju. Hvala svima koji su sudjelovali u ovom našem projektu "Poziv na čaj"!
Svim učenicama i djelatnicima. Hvala Turističkoj zajednici grada Zagreba što nas je uvrstila u svoj program. Hvala Zagrebačkom Holdingu što nam je ustupio štandove na korištenje. Hvala Institutu Hrvatskih šuma -Jastrebarsko na darovanim borovima, tvrtki Plast-form, koja nam je darovala nakit od stiropora. Hvala svima koji su na bilo koji način bili uključeni u ovaj projekt!
Posebno se zahvaljujemo udruzi Smiješak za sve jer mijenjaju svijet na bolje!

Imaš pitanja? Kontaktiraj nas!

Rado ćemo odgovoriti na tvoja pitanja.