AKTUALNO U DOMU

Državna Domijada 2023.

U Rovinju se od 8. do 10. svibnja 2023. godine održala 46. državna Domijada, odnosno natjecanje učeničkih domova Republike Hrvatske.

Domijada pruža učenicima priliku za demonstraciju svojih vještina, znanja i kreativnosti kroz područja kulture, multimedije i sporta ali je i mjesto na kojem se tradicionalno natječu, upoznaju i druže učenici i voditelji iz različitih dijelova Republike Hrvatske. Sportski dio natjecanja prošao je u prijateljskoj i dostojanstvenoj atmosferi, a odluku o dobitnicima nagrada u području kulture donijelo je stručno povjerenstvo: Andrea Gotovina (ples), Josip Percan (folklor), Nikolina Hrga (scenski izraz), Ronald Braus (glazbeni izraz), Boško Picula (filmsko stvaralaštvo), Karin Milotić i Bernard Teklić (likovna i primijenjena umjetnost) te Dušan Grbac (fotografija).

Učenice našeg doma sudjelovale su u kategorijama: crtež, glazbeni izraz, badminton i odbojka i dostojanstveno predstavile Zagrebački regiju. Učenica M.B. je s crtežom ,,Ekspresionizam'' osvojila 1. mjesto učeničkog i 2.mjesto stručnog žirija, učenice su s badmintonom osvojile 2., a s odbojkom 3.mjesto.

Čestitamo učenicama i njihovim voditeljima, ponosni smo na vas!

Imaš pitanja? Kontaktiraj nas!

Rado ćemo odgovoriti na tvoja pitanja.