Što nudimo?

Odgoj i obrazovanje

Izborni i posebni programi

Kulturni sadržaji

Zanimljive pedagoške i kreativne radionice

Smještaj i prehranu

Nagradna putovanja

Bogatu domsku knjižnicu

Lokaciju u strogom centru grada

WI-FI

Dostupnu informatičku opremu

Uvažavamo prijedloge učenica

Pozitivnu atmosferu i podršku svakoj učenici

Suradnju

Međunarodne suradnje ( Mađarska, Slovenija, Makedonija, Bosna i Hercegovina…)

INTERAKTIVNA KARTA

Baš na pravom mjestu


UČENIČKI DOM MARIJE JAMBIŠAK

Poruke roditelja

Kao što leptiri dolaze na Vašu terasu, tako i učenice ovog predivnog U.D. dobivaju poštovanje, ljubav, mir, zahvalnost, zrnca mudrosti, znanja i dobrote. Nakon 4.godine, uistinu su spremne za nebeski svod beskonačnosti.

U mojoj obitelji su 3 generacije prošle kroz Vaš dom (naš dom). Mislim da to govori sve. Već generacijama pružate učenicama SVE što je roditeljima bitno da bi dijete poslali negdje iz sigurnosti vlastitog doma. Samo nastavite tako i preporuka bivših korisnika će biti najbolji promo materijal.

Ljubazni i dragi odgajatelji, pružili su dom našoj djeci. Ugodna atmosfera, mirno i lijepo uređen prostor. Dodatni sadržaji i kreativnost odgajatelja potiču djecu na rad u kojem stječu razna iskustva. Hvala vam na svakoj podršci, razgovoru, sigurnosti, ljubavi, pomoći i požrtvovnosti koju svakodnevno ulažete u dom, gdje se sigurno osjećaju kao u svome vlastitome domu 

"Mjesto gdje će vaša djeca pronaći svoj drugi dom" ...kao što su i naša .

Svoje dijete sam dala vašem domu zbog ljubaznosti odgajatelja i jako dobrih iskustava koje sam načula. Posebno mi se svidjelo što su svi otvoreni za komunikaciju i kompromise te što imaju razumijevanja za potrebe učenica. 

Svoje dijete sam dala vašem domu zbog ljubaznosti odgajatelja i jako dobrih iskustava koje sam načula. Posebno mi se svidjelo što su svi otvoreni za komunikaciju i kompromise te što imaju razumijevanja za potrebe učenica. 

Veliko HVALA i odgajateljima i ravnateljici i kuharicama jednom riječju svom osoblju na velikoj i nesebičnoj ljubavi i brizi oko naše djece. Neizmjerno mi je drago da je moja kćer u ovom domu. Doduše, sama je odabrala ovaj dom jer je dobila od svojih kolegica da je to najbolji dom. I sada svjedočimo u punom smislu riječi DOM .... hvala još jednom svima.

...dođite i uvjerite se u toplinu našega Dom

www.ma-ja.hr